Werken bij Educatis

Kinderen tot bloei laten komen in hun ontwikkeling. Dat is ons doel. Gaat jouw onderwijshart daar ook sneller van kloppen? Denk dan eens aan een baan bij Educatis.

Invalkrachten en nieuwe collega's voor het het schooljaar 2023-2024

​Leerkracht groep 3

Leerkracht groep 3 / 4

Leerkracht midden-/bovenbouw

Leerkracht onderbouw

Pedagogisch medewerker BSO in Nieuwer Ter Aa    


Ook het combineren van functies behoort tot de mogelijkheden.
Klik hier voor het totale overzicht!

Bij Educatis vinden wij het belangrijk om onderwijs tot in de puntjes te organiseren voor de kinderen op de aangesloten scholen. Samengevat in het motto ‘leren voor het leven’ is het doel een kind voor te breiden op zijn of haar toekomst.
‘Leren voor het leven’ is ook van toepassing voor onze collega’s. We ontwikkelen ons hele leven door. Juist voor leerkrachten bieden wij daarom goede begeleiding tijdens hun loopbaan. We begeleiden zowel startende als ervaren docenten en hebben een breed aanbod aan (bij)scholing.

Bekijk het filmpje over leerkrachtbegeleiding.

Nog meer weten? Wij hebben regelmatig bijeenkomsten voor startende leerkrachten en informatieavonden voor nieuwe vacatures. Ook ervaren leerkrachten en zij-instromers kunnen op ons rekenen, zowel qua begeleiding als scholing.
Werken bij Educatis betekent leerlingen én je eigen carrière tot bloei laten komen.
 

Switchen naar het onderwijs?

Echt iets betekenen voor kinderen en de samenleving? Dat kan in het onderwijs! Overweeg je een switch naar het onderwijs te maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag.
Uit welk vakgebied je ook komt, binnen Educatis vind je je nieuwe plek. Wij zijn een levendige scholenvereniging met tien reformatorische scholen en hebben regelmatig vacatures. Ook kunnen we alles vertellen over de mogelijkheden en trajecten voor deeltijdopleidingen en zij-instromers om als leerkracht in het primair onderwijs en binnen Educatis aan het werk te gaan.

Educatis helpt en begeleidt beginnende leerkrachten en zij-instromers onder meer met coaching, bijeenkomsten waarbij leerkrachten leren van elkaar, advies en scholing.
 

We hebben een aantal vacatures. Solliciteer hier op een van de functies!