Werken bij Educatis

Kinderen tot bloei laten komen in hun ontwikkeling. Dat is ons doel. Gaat jouw onderwijshart daar ook sneller van kloppen? Denk dan eens aan een baan bij Educatis.

Enthousiaste & betrokken leerkracht 

Leerkracht voor de hoogbegaafdheid-voorziening 

Lid raad van toezicht m/v

 

Invalkrachten en nieuwe collega's voor het het schooljaar 2023-2024

Onderwijsassistent(e)

Pedagogisch medewerker BSO in Nieuwer Ter Aa    

 

Ook het combineren van functies behoort tot de mogelijkheden. 

Klik hier voor het totale overzicht!

Bij Educatis vinden wij het belangrijk om onderwijs tot in de puntjes te organiseren voor de kinderen op de aangesloten scholen. Samengevat in het motto ‘leren voor het leven’ is het doel een kind voor te breiden op zijn of haar toekomst.
‘Leren voor het leven’ is ook van toepassing voor onze collega’s. We ontwikkelen ons hele leven door. Juist voor leerkrachten bieden wij daarom goede begeleiding tijdens hun loopbaan. We begeleiden zowel startende als ervaren leerkrachten en zij-instromers en hebben een breed aanbod aan (bij)scholing.

Bekijk het filmpje over leerkrachtbegeleiding.
 

Switchen naar het onderwijs?

Echt iets betekenen voor kinderen en de samenleving? Dat kan in het onderwijs! Overweeg je een switch naar het onderwijs te maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag.
Uit welk vakgebied je ook komt, binnen Educatis vind je je nieuwe plek. Wij zijn een levendige scholenvereniging met tien reformatorische scholen en hebben regelmatig vacatures. Ook kunnen we alles vertellen over de mogelijkheden en trajecten voor deeltijdopleidingen en zij-instromers om als leerkracht in het primair onderwijs en binnen Educatis aan het werk te gaan.