Educatis als werkgever

Werken bij Educatis is werken bij een professionele organisatie dat onderwijs tot in de puntjes regelt. Ook als werkgever vinden wij het belangrijk om alles tot in de puntjes te regelen voor onze werknemers. Dat noemen wij goed werkgeverschap.

Wij vinden het belangrijk dat onze collega's werken in een fijne en uitdagende omgeving. Daarnaast zetten we in op coaching en ontwikkeling van beginnende en ervaren leerkrachten.

Ons motto ‘leren voor het leven’ geldt voor de leerlingen van onze aangesloten scholen, maar ook zeker voor onze medewerkers. Wij bieden daarom een uitgebreid programma voor bijscholing en begeleiding voor leerkrachten.Voor beginnende leerkrachten organiseren we werkplaatsleren en ervaren collega’s kunnen opleidingen volgen om zich te verdiepen en specialiseren. Ook zij-instromers begeleiden wij zo dat zij zich helemaal thuisvoelen op onze scholen. Uiteraard bieden wij een passende salariëring volgens de cao-po.

Werken bij Educatis betekent werken bij een betrokken werkgever waar je de kans krijgt om je talenten optimaal te ontwikkelen.

Lees meer over werken bij Educatis op deze pagina!

 
Cookie instellingen