Benoeming beleidsmedewerker

Mijn naam is Marieke van Twillert en vanaf 1 maart werk ik als beleidsmedewerker op het kantoor van Educatis. Hiervoor werkte ik al zo’n 13 jaar als leerkracht op de Joh. Bogermanschool in Houten, de organisatie is mij dus niet onbekend! Mijn ervaring als leerkracht kan ik goed gebruiken in Amersfoort, waar ik aan de slag ga met onder andere communicatie & pr, onderwijsbeleid, kwaliteitszorg en het scholingsaanbod. Daarnaast blijf ik actief binnen de werkgroep Engels en werk ik mee aan het verder ontwikkelen van de HB-voorziening (bovenschoolse plusgroepen). 

Voordat ik juf werd, had ik een kantoorbaan buiten het onderwijs. Mijn nieuwe job is daarom een mooie mix van mijn carrière tot nu toe. Ik kijk ernaar uit om met elkaar te werken aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs binnen onze scholengemeenschap.

De tijd waarin we leven verandert snel en dat vraagt om continue focus op vernieuwing. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij, maar het is en blijft natuurlijk teamwerk. Met een centrale aanpak waar nodig en ruimte voor eigen initiatief waar mogelijk. Zo kunnen we met elkaar Educatis nog beter op de kaart zetten en klaar maken voor de toekomst!

Cookie instellingen